Tisztelt Látogató!

 

Magam és munkatársaim nevében sok szeretettel köszöntöm a tapolcai Wass Albert Könyvtár és Múzeum honlapján. Oldalainkon sok hasznos és érdekes információt találhat Intézményünk múltjáról és jelenéről; tájékozódhat gyűjteményeinkről, szolgáltatásainkról, rendezvényeinkről. Egyes könyvtári szolgáltatásainkat akár itt, az interneten keresztül, otthonából is igénybe veheti.

Remélem ugyanakkor, hogy honlapunk után személyesen is felkeres minket nemrégiben megújult könyvtárépületünkben, vagy patinás múzeumunkban. Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy életkortól és érdeklődési körtől függetlenül mindenki találjon nálunk a maga számára érdekes, hasznos, szórakoztató olvasmányokat, szolgáltatásokat vagy programokat.

Észrevételeit, javaslatait, kérdéseit sok szeretettel várjuk személyesen vagy az alábbi címen: Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez..

 

                                            Üdvözlettel:

                                                                                                       Dr. Décsey Sándor
                                                                                                             igazgató

  

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

SZJA 1%

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a Tapolcai Könyvtárpártoló Alapítványt! Adószám: 19261155-1-19

WIFI

WIFI routerünkön keresztül csatlakozhat a világhálóra saját hordozható számítógépével is.

© 2011 Wass Albert Könyvtár és Múzeum. Minden jog fenntartva. - A weboldalon található írott-, képi-, és hanganyagok csak a Wass Albert Könyvtár engedélyével jeleníthetőek meg más médiákban! Minden közlés esetén meg kell jelölni forrásként a www.vktapolca.hu internetes címet!